Asigurare pentru obtinerea permisului de sedere in Romania pentru cetateni straini

Asigurare pentru straini rezidenti, este un produs cerut nu doar de cetatenii care doresc sa obtina viza de sedere in Romania ci si de cetatenii straini care locuiesc pe teritoriul Romaniei si isi doresc o asigurare de sanatate care sa le ofere servicii medicale la standarde inalte si fara batai de cap in cazul unei imbolnaviri.

O astfel de asigurare de sanatate este asigurarea pentru obtinerea permisului de sedere, care poate fi incheiata de cetatenii straini rezidenti pe teritoriul Romaniei pentru a putea obtine viza sau permisul de sedere de scurta durata de pana in 3 luni sau permisul de sedere de lunga durata intre 3 luni – 12 luni.

O asigurare medicala pentru obtinere permis de sedere in Romania se emite electronic foarte rapid astfel incat puteti sa depuneti actele a doua zi dupa incheierea unei asigurari pentru obtinerea permisului de sedere.

Este o asigurare medicala de sanatate care poate fi construita si adaptata nevoilor fiecarei persoane, putand include de la spitalizare si interventii chirurgicale pana la acoperirea costurilor consultatiilor si investigatiilor sau analizelor medicale efecutate in spitale de stat sau in spital privat in cazul unei urgente medicale.

Avem o experienta de peste 5 ani cu aceste produse de sanatate oferite cetatenilor straini, oferim consultanta, prezentam ofertele tuturor companiilor de asigurare existente in piata, analizam pentru dumneavoastra conditiile contractuale si prezentam o solutie optima de asigurare pentru obtinerea permisului de sedere atat in limba romana cat si in limba engleza.

Pentru cetatenii straini care locuiesc in Romania, pe langa asigurarea de sanatate cu acoperire internationala exista si  asigurarea pentru obtinere viza de sedere pentru cetateni straini, expati, ceruta de serviciul de evidenta a populatiei / serviciul de imigrari pasapoarte / ministerul afacerilor externe. Asigurarea pentru viza de sedere este obligatorie si aveti nevoie de ea pentru a putea obtine viza de sedere pe teritoriul Romaniei.

Asigurarea trebuie sa acopere urgentele medicale si accidentele care pot avea loc pe perioada in care un cetatean strain se afla pe teritoriul Romaniei.

O astfel de asigurare pentru permis sedere poate sa ofere o suma asigurata de 1000 EUR / 2500 EUR / 10.000 EUR / 30.000 EUR. Pentru oferte personalizate va rugam sa cereti o oferta si va vom contacta in cel mai scurt timp.

Costurile acestor asigurari pentru cetateni straini sunt mai reduse decat costurile unei asigurari internationale de sanatate sau ale unei asigurari de sanatate cu acoperire in Romania.

Aceasta asigurare pentru permisul de sedere se incheie pe loc si pentru emiterea ei este necesar un act de identitate (pasaport) al persoanei care doreste sa obtina viza de sedere pe teritoriul Romaniei si adresa unde locuieste (va locui) in Romania.

Asigurarea medicala pentru obtinerea permisului de sedere se poate emite si pentru copii minori, cu conditia ca acestia sa incheie o asigurare impreuna cu unul dintre parinti pentru perioada in care vor locui in Romania.