CREDIT EUROPE Asigurări devine ERGO Asigurări si se mută in sediu nou

CREDIT EUROPE Asigurari devine ERGO Asigurari si se muta in sediu nou

Cele doua companii detinute de grupul german ERGO in Romania, prin intermediul ERGO Austria International AG si ERGO Versicherung AG, vor functiona impreuna la o noua adresa si finalizeaza schimbarea de nume a CREDIT EUROPE Asigurari in ERGO Asigurari.
“ERGO se apropie de finalizarea integrarii companiei CREDIT EUROPE Asigurari, achizitie care a fost aprobata de autoritati in luna iulie 2016. Incepand cu luna decembrie 2016, noul nume al companiei de asigurari generale este ERGO Asigurari”, se arata in comunicatul transmis de grup.
ERGO mai detine si compania de asigurari de viata ERGO Asigurari de Viata, companie prezenta pe piata asigurarilor din Romania din anul 2010. Cele doua companii sunt detinute in proportie de 100% de grupul ERGO, prin intermediul ERGO Austria International AG si ERGO Versicherung AG, care fac parte din Munich Re, unul dintre cei mai mari reasiguratori si administratori de risc din lume.
Cu aceasta ocazie, cele doua companii s-au mutat intr-o locatie noua, beneficiind de sinergie administrativa, noile date de contact fiind urmatoarele: ERGO Romania, Sos. Bucuresti – Ploiesti nr. 1A, Cladirea A, etajul 4, Bucharest Business Park, sector 1, Bucuresti; Tel.: 031 224 86 00; Pagina web: www.ergo.ro.
“Aceasta mutare a celor doua companii este o veste buna pentru clientii si partenerii de afaceri, deoarece acum vom putea oferi clientilor nostri o experienta standardizata, in baza valorilor grupului ERGO. Colegii de la asigurari generale si de la asigurari de viata vor lucra alaturi, axandu-se pe propriile activitati specifice pentru a asigura calitatea serviciilor pe care o asteapta partenerii si clientii deopotriva. Este o senzatie deosebita sa vedem cum prezenta ERGO devine mai puternica pe piata romaneasca si privesc cu incredere dezvoltarea pe toate liniile de business acolo unde alegem sa fim competitori.” a declarat Mihai POPESCU, CEO al ERGO Asigurari de Viata.
“Aceste schimbari vor imbunatati experienta afacerilor pe care le derulati cu noi. Persoanele de contact din cadrul companiei raman aceleasi si, de asemenea, contractele de asigurare raman in vigoare. Partenerii si clientii nostri pot sa conteze in continuare pe produsele noastre, personalul nostru dedicat, precum si pe angajamentul de a ramane asiguratorul de care aveti nevoie. Ne vom concentra si in viitor pe administrarea cu succes a afacerii noastre si pe mentinerea si cresterea calitatii serviciilor pe care le asteptati.” a declarat Mesut YETISKUL, CEO al ERGO Asigurari.
Strategia ERGO pe termen lung in Romania este de a se situa printre jucatorii de top din piata de profil, in baza unei cresteri profitabile atat pe segmentul asigurarilor de viata, cat si al asigurarilor generale, luand in considerare intrarea pe piata asigurarilor RCA. Misiunea noastra este dedicata sustinerii de produse si servicii transparente si accesibile, in concordanta cu motto-ul ERGO “A asigura inseamna a intelege”.
ERGO este unul dintre cele mai importante grupuri de asigurari din Germania si Europa. La nivel mondial, grupul este prezent in peste 30 de tari, cu precadere in Europa si Asia. Ergo ofera produse si servicii de asigurare diverse. Pe piata de origine din Germania, ERGO se numara printre cei mai importanti furnizori, pe toate liniile de asigurare. Aproximativ 43.000 de oameni lucreaza in cadrul grupului Ergo, fie ca angajati, fie ca persoane fizice independente, implicate in vanzari. In 2015, ERGO a inregistrat un volum de incasari din prime de asigurare de 17,9 miliarde euro si a platit clientilor despagubiri in valoare de 16,8 miliarde euro.

Leave a Reply